דופלקס גן בתל אביב

שטח הדירה: 150 מ"ר

סיפורו של פרוייקט:

פרויקט שעיצבתי בתקופת עבודתי בחברת "הבית של עידה".
דירת דופלקס גן, עם קומת מרתף במרכז תל אביב.

בעלי הדירה רכשו דירה חדשה בבניין שעבר תמ"א.  שטח החלל הציבורי היה קטן ולא  אפשר מיקום סלון ופינת אוכל.

היה לי ברור שכדי להגדיל את קומת הכניסה ואת החלל הציבורי, יש צורך לוותר על חדר שינה שהיה צמוד לאזור הסלון. שבירת הקיר בין חדר השינה לסלון, הגדילה את אזור החלל הציבורי באופן משמעותי.
חלון חדר השינה שהיתוסף אל אזור הסלון שטף את הדירה באור טבעי רך.
הטלוויזיה מוקמה על עמוד מול שני החלונות הצופים אל הרחוב. הדבר מאפשר  צפייה בטלוויזיה מול נוף רחובות תל אביב הנשקפים מהגינה.

בעיצוב הדירה בחרתי לשמור על פרטי ריהוט ועיצוב של בעלי הדירה, בתוספת אלמנטים דומיננטיים המשווים לדירה, נופך אקלקטי.
בחרתי לצבוע את קיר הסלון בצבע שחור ומיקמתי עליו ספריית עץ.
לשאר הקירות בחרתי בטפטים מיוחדים, ובחדר השינה של ההורים תכננתי ארון צהוב לאורכו של כל חדר השינה, פריט עיצוב ייחודי.
בקומה התחתונה עוצבו חדר ילדים ומרתף המשמש אזור משחקים בעבור הילדים.

 

צלם: אודי גורן עבור חברת "הבית של עידה".

פרוייקט זה התפרסם במגזין "בניין ודיור" – למעבר לכתבה המקורית לחץ כאן

שתפו: